Noi, Vector Quality Group, suntem o echipă tânără și ambițioasă formată din oameni cu peste 12 ani de experiență în testarea calității materialelor și/sau a produselor finite. Furnizăm soluții tehnice eficiente și aparatură de laborator pentru testarea calității materialelor și/sau a produselor finite. Activăm intens pe piața din Romania unde dorim să ne impunem ca și primă sursă de soluționare a nevoilor dvs. în domeniu. Răspundem în continuare și solicitărilor venite din Moldova, Bulgaria și Serbia.

Cu timpul am acumulat experiență și know-how. Am oferit suportul partenerilor din diverse ramuri industriale pentru controlul și creșterea calității produselor precum și optimizarea proceselor. Acum, suntem prieteni apropiați cu mulți dintre ei. Am învățat și am făcut schimb de experiență împreună cu dvs., prietenii și partenerii noștri. Am primit critici atunci când meritam dar multe mulțumiri atunci când am excelat..

Am evaluat situația și toate aspectele ei.

Și am înțeles că putem face mai mult pentru dvs.. În scurt timp piața a confirmat că există chiar o nevoie neacoperită în acest sens. Așadar, am decis să continuăm activitatea în același domeniu dar pe drumul nostru, cu viziunea noastră. Suntem orientați către client, nevoile lui și o colaborare de lungă durată. Viziunea noastră este să avem întotdeauna o soluție eficientă pentru nevoile dvs., să oferim garanții suplimentare și flexibilitate.

Transferul de încredere se realizează treptat dar ne străduim să obținem statutul de primă sursă de soluții pentru producția și departamentul de calitate al societății dvs..

De concentrăm eforturile pe 2 direcții. Acestea sunt o prioritate pentru noi. Au fost alese cele în slujba cărora am acumulat cea mai mare experiență și prin care ne-am făcut cunoscuți.

Prima direcție prioritară este sfera testelor, încercărilor, determinărilor și analizelor fizico-mecanice pentru materialele de bază (metale, polimeri, elastomeri, textile, lemn și derivate din material lemnos, sticlă sau materiale de construcții) și pentru elemente, componente sau ansamble din industria automotive, aerospațială / aeronautică, feroviară și navală. Această sferă mai cuprinde două linii  principale. Una dintre ele este determinarea stabilității dimensionale, estetice și funcționale prin simulare climatică. Cealaltă este rezervată determinării proprietăților fizico-chimice ale materialelor prin analiză termică.

A doua direcție prioritară este industria electronică și electrotehnică. Pentru acestea oferim pachetul complet de aplicații/metode de încercări mecanice de rezistență și teste de calitate specifice.