TERMENI ȘI CONDIȚII

VectorQ Group – este denumirea comercială a Vector Quality Group SRL, persoană juridică de naționalitate română, având sediul social în România, București, Sector 3, Aleea Barajul Sadului 4, bl. T2, sc. C, et. 1, ap. 94, având număr de ordine în Registrul Comerțului J40/629/2007, cod unic de înregistrare fiscală RO20568243 și un capital social vărsat în valoare de 200 lei.

SITE – website-ul de prezentare compus din pagini web, găzduit la adresa vectorq.ro și subdomeniile acestuia.

CONȚINUT – toate informațiile de pe SITE care pot fi accesate prin folosirea unui echipament electronic.

VIZITATOR – orice persoană care accesează SITE-ul, vizualizând astfel CONȚINUTUL.

Conținutul, așa cum este definit în preambul, include și nu se limitează la logo-uri, reprezentări stilizate, simboluri comerciale, imagini statice, imagini dinamice, text și conținut multimedia, prezentate pe site, sunt proprietatea exclusivă a VectorQ Group. Acesta își rezervă toate drepturile obținute în acest sens în mod direct sau indirect, prin licențe de utilizare sau publicare. Nu este permisă modificarea continutului acestor pagini, precum și copierea, distribuirea, transmiterea, publicarea, reproducerea, realizarea de creații derivate din orice informație sau serviciu obtinut de pe sau prin intermediul site-ului. Cu toate acestea, este posibilă descărcarea sau copierea materialelor specifice disponibile în acest sens. Fiind destinate exclusiv scopurilor personale, non-comerciale, utilizarea lor în scopuri comerciale este interzisă.

Pentru orice intrebare sau cerere de utilizare a materialelor de pe acest website, ne puteti contacta la office [at] vectorq [punct] ro sau la telefon 0724 73 77 67.

Deși depunem toate eforturile necesare pentru a asigura acuratețea și integralitatea informației de pe acest website, nu ne asumăm responsabilitatea dacă informațiile nu sunt exacte sau complete. Orice raportare la materialul de pe acest website se va face pe propriul risc al vizitatorului.

VectorQ Group se obligă să asigure confidențialitatea vizitatorilor site-ului său. Nu vor fi transmise către terți niciun fel de informații cu caracter personal, excepție făcând terții parteneri care asigură buna funcționare a acestui site.

Acest site utilizează tehnologii care permit colectarea anumitor informații cu caracter personal și tehnic despre vizitator: adresa IP, sistemul de operare folosit, tipul browser-ului și informații despre traficul realizat pe site-ul nostru. Vă rugăm să citiți mai multe în paginile Politică de confidențialitate și Politică cookie-uri.

Toate aceste informații colectate prin intermediul site-ului au scopul de a ajuta buna funcționare a site-ului și la îmbunătățirea serviciilor oferite.